Megvan, mikor érkezik a The Book of Boba Fett első része

A Disney+ bemutatta a sorozat kulcsgrafikáját is.

2021. szeptember 30., 11:06

Szerző:

A Disney+ bejelentése szerint a The Book of Boba Fett premierje december 29-én, szerdán lesz, kizárólag a streaming szolgáltatáson – olvasható a starwars.com oldalon. A Book of Boba Fett egy Star Wars-kaland, amelyben a legendás fejvadász Boba Fett és a zsoldos Fennec Shand a galaxis alvilágában kalandozik, amikor visszatérnek a Tatooine-ra, hogy megszerezzék az egykor Jabba, a Hutt és bűnszövetkezete által uralt területeket.



A Boba Fett könyve főszereplői Temuera Morrison és Ming-Na Wen. Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy és Colin Wilson a producerek. Karen Gilchrist és Carrie Beck társproducerként, John Bartnicki producerként, John Hampian pedig társproducerként működik közre.

A Disney+ bemutatta a sorozat kulcsgrafikáját is, íme:

 

(Kiemelt kép: Boba Fett Jabba tróntemében. Forrás: Facebook)

Benjamin Appl világhírű német bariton és Villányi Dániel zongoraművész Franz Schubert Téli utazását adja elő a magyarországi deportálások 80. emlékévének kiemelt eseményén az Óbudai Zsinagógában szeptember 30-án 19 órakor. A koncert meglepetést is tartogat, hiszen Schubert kuriózumnak számító kórusművét, amelyet a 92. zsoltár héber szövegére komponált e koncert kedvéért tanulta meg Benjamin Appl.

Ady Endre és Léda kapcsolatának egyik tragédiája, hogy Léda 1907-ben halva született kislányt hozott a világra. Bár egyértelmű bizonyítéka nincs, Ady magáénak érezte a gyermeket. Néhány évvel később, már Ady halálát követően, szárnyra kapott a pletyka, hogy a költőnek van egy fia.