Meghalt Bokor Tibor, a Féltelek című dal zeneszerzője

66 évet élt.

2021. december 3., 17:53

Szerző:

Csütörtökön tragikus hirtelenséggel meghalt Bokor Tibor, az egykori Color Együttes basszusgitárosa, énekese – írja a Blikk a sárándi önkormányzat által közölt, az énekes családjának közleménye alapján. Bokor Tibor volt az együttes legnépszerűbb számának, a Féltelek zeneszerzője.

A zenész 1955-ben született. Két testvérével alapította meg a BOKOR nevű együttest, amihez később Lámer Emil gitáros és Pólya László csellista is csatlakozott, majd Color néven folytatta a banda.

(Fotó: Unsplash)

 

Február 4-én A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös megrendezésében ismét megtartják a koncertszezon egyik legpördősebb, legintenzívebb fesztiválját, a Prokofjev-maratont. Az egynapos fesztiválon lesznek nagyzenekari koncertek, intim kamarazene, filmvetítések és ingyenes hangversenyek is.

Európában is egyedülállóan veszélyeztetett múzeum és kulturális tér lett a budapesti, az államszocialista rendszer művészeti értékkel is bíró szoboralkotásait egybegyűjtő Memento Park, derült ki az intézmény közleményéből.

Az Adult Swim kedd este bejelentette, hogy minden együttműködést megszakított Justin Roilanddal, miután az ügyészség testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolta meg az egyik legnépszerűbb animációs sorozat társalkotóját.