Kora hajnal óta radarok, műholdak és vadászpilóták követnek egy szarvasok húzta szánt

Élőben is követheti a szán útját.

2022. december 24., 18:49

Szerző:

Az amerikai légvédelem szombaton egy nyolc szarvas meghajtású, repülő szánkót követ egész nap a hadsereg hagyományos karácsonyi akciójának keretében – írta az RTL. A gyerekek idén is megtudhatják, hogy a Télapó merre jár az ajándékokkal, a pontos útvonalát weboldalon, mobilos alkalmazáson és telefonos forródrót szolgáltatáson keresztül is nyomon lehet követni.

 

(Kiemelt képünk: 2022. december 24., Alsó-Szászország, Göttingen: A karácsonyfát egy motoros Mikulás figura, egy fényfüzér és karácsonyi gömbök díszítik. Fotó: N: Swen Pförtner/dpa)

Tegnap 18:45

Egy nappal 88. születésnapja előtt, január 26-án elhunyt Chochol Károly Balogh Rudolf-díjas fotóművész, fotóriporter – közölte hétfőn a Magyar Fotóművészek Szövetsége.

Február 4-én A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös megrendezésében ismét megtartják a koncertszezon egyik legpördősebb, legintenzívebb fesztiválját, a Prokofjev-maratont. Az egynapos fesztiválon lesznek nagyzenekari koncertek, intim kamarazene, filmvetítések és ingyenes hangversenyek is.

Európában is egyedülállóan veszélyeztetett múzeum és kulturális tér lett a budapesti, az államszocialista rendszer művészeti értékkel is bíró szoboralkotásait egybegyűjtő Memento Park, derült ki az intézmény közleményéből.

2023. január 25., 12:29

Az Adult Swim kedd este bejelentette, hogy minden együttműködést megszakított Justin Roilanddal, miután az ügyészség testi sértéssel és személyes szabadság korlátozásával vádolta meg az egyik legnépszerűbb animációs sorozat társalkotóját.