Jazzy Fesztivál: az igényes zenék, finom borok és ételek kavalkádja várja a MOMKultban

Borozni jó. Borozva koncerteket hallgatni még jobb! Borozás közben a Jazzy Rádió legjobb zenéire bulizni pedig egyenesen csodás!  Május 17-20. között visszatér a Jazzy Fesztivál, a Jazzy Rádió többnapos zenei fesztiválja, ahol a minőségi zenék mellett 40 borászat kínálatába is belekóstolhat.

2024. május 18., 12:29

Szerző:

Május 17-20. között a MOM Kulturális Központban és külső területén, a Sirály sétányon zajlik a Jazzy Rádió többnapos zenei fesztiválja, a Jazzy Fesztivál. A pénteken elstartolt fesztivál jazzkedvelő közönségnek az eső sem szegte kedvét, hiszen végig táncoltak a Ladánybene 27, Boggie, a Los Orangutanes és Sena Dagadub koncertjein, miközben a borászatok és food truckok kínálatába kóstolhattak bele. Péntek este folyamán a PASO és a világhírű brit csapat, a Matt Bianco töltötte meg a koncerttermet. A fesztivál szervezői hétfőig várják az érdeklődöket 40 borászat kínálatával, miközben 3 színpadon 22 koncerttel és 4 DJ-vel garantálják a felejthetetlen fesztivál-hanguatot.

 (Fotó: Jazzy Fesztivál)

 

Szombaton is nagyágyúk lépnek fel a Jazzy Fesztiválon


Szombat délutántól a Melody Maker, Éliás Gyula, Temesi Berci és barátai, Áron feat Szakonyi Milán zenéjét élvezheti a közönség. Este Takács Nikolas koncertje után fellép a francia nu jazz formáció, az Electro Deluxe, akik a soul, a funky, a swing, és a hip-hop elemeit vegyítik a színpadon.

(Fotó: Jazzy Fesztivál)

Vasárnap sem marad el a boggie

Vasárnap az Anima Sound System, Zolbert és Belau szolgáltatják a dallamokat, míg hétfőn a Sárik Péter trió és Falusi Mariann, Barabás Lőrinc, a Stinky Bugs és Ruby Harlem fellépése teszi teljessé a fesztivált. Egész hétvégén egymást váltják a színpadon a hazai és a külföldi előadók, akik a jazz, funk, soul stílusokban alkotnak. A sétálójegy megváltásával a fesztivál külső területén lehet hallgatni a koncerteket, miközben a foodtruckok és pincészetek hívnak mindenkit gasztronómiai kalandra.

 (Fotó: Jazzy Fesztivál)

Hétfőn Dés László és a holland soul énekesnő Sharon Kovacs lép fel. 

A részletes programot a Jazzy Rádió honlapján találhatják meg, vagy az esemény Facebook oldalán.

A koncertek mellett a zenekedvelők finom borokat is kipróbálhatnak, a standoknál bárki megkóstolhatja a Felső-Pannon borrégió, a Balaton borrégió, a Felső-Magyarország borrégió, a Pannon borrégió és a Tokaji borrégió képviselőinek italait, összesen több mint 40 borászat közül választhatnak a sétálójegyes vendégek.

 (Fotó: Jazzy Fesztivál)

A MOMKult koncerttermében lévő programjaira és a kinti részre külön kell jegyet váltani, de a kombinált jeggyel a fesztivál teljes területe látogatható, a jegyet pedig ezen a linken vásárolhatja meg.

 

(Kiemelt képünk forrása: Jazzy Fesztivál)