Drogokat találtak a Foo Fighters elhunyt dobosának szervezetében

Továbbra sem tudni biztosan, mi okozta az 50 éves dobos legenda halálát.

2022. március 28., 19:25

Szerző:

Opioidokat, marihuánát és más drogokat találtak a szombaton hajnalban meghalt Taylor Hawkins szervezetében, akit legtöbben a Foo Fighters zenekar dobosaként ismerhettek, jelentették a kolumbiai hatóságok vasárnap.

A 444 arról ír, hogy a toxikológiai jelentés szerint összesen 10 anyag nyomait mutatták ki Hawkins szervezetében, köztük antidepresszánsokét. A nyomozók azonban egyelőre nem erősítették meg, hogy a különböző szerek együttes hatása okozhatta a zenész halálát.

Hawkins mellkasi fájdalomra panaszkodott, ezért a bogotai hotelben mentőt hívtak hozzá, de mire kiértek, már holtan találták és nem tudták újraéleszteni. A dobost az egész zenei világ, felesége és három gyermeke gyászolja. A Foo Fighters dél-amerikai turnéjának következő állomásán lépett volna fel pénteken Kolumbia fővárosában. Nyáron Európába is jöttek volna, azonban egyelőre nem tudni, mi lesz a turné sorsa.

(Kiemelt kép: Foo Fighters hivatalos Facebook-oldala)

Mások mellett az Altin Gün, a Mdou Moctar, Phum Viphurit, a Balming Tiger és Beton.Hofi is koncertet ad a Bánkitó Fesztiválon. A kulturális és szabadidős kavalkádot július 13-tól 16-ig rendezik a Nógrád megyei Bánkon, a fővárostól 60 kilométerre.