Alföldi Róbert koronavírusos

Több előadását lemondta.

2022. február 20., 10:52

Szerző:

Az a helyzet, hogy sajnos nem úsztam meg, – pedig azt hittem – covidos lettem – közölte Alföldi Róbert színművész a Facebook-oldalán. Azt írta, hogy nem komoly a baja, folyik az orra, illetve berekedt.

A betegsége miatt pár előadást lemondott a művész. „Szóval kedves My Fair Lady, Network nézők, kedves szegedi vendégeim, nagyon elnézést, de sajnos halasztanunk kell” – írta.

Alföldi három oltást kapott, bízik benne, hogy gyorsan rendbe fog jönni.

 

(Kiemelt kép:  Budapest, 2019. október 30. Alföldi Róbert rendező. MTI/Balogh Zoltán)

 

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.