Szoboszlai mellől eltűnhet Szalah, nem szól semmit a Liverpool

Eldőlhet Szalah sorsa, tavaly nyáron is kevés választotta el a szaúdiakat attól, hogy megszerezték a Liverpool sztárját.

2024. január 9., 13:05

Szerző:

Mohamed Szalah menedzsere titokzatosan reagált a hírekre, amelyek szerint a Liverpool sztárja a szezon végén elhagyhatja a csapatot. Az egyiptomi játékosnak 2025 nyaráig szóló szerződése van az angol klubbal. Brit lapok azonban arra számítanak, hogy már idén nyáron visszautasíthatatlan ajánlat érkezhet Szalah kivásárlására – számolt be az atv.hu.

Szalah ügynöke szeret rejtélyes posztokat írni, a közelmúltban reagált egy korábbi felvetésre, miszerint ügyfele Spanyolországba akar költözni. MInt írta „sose lehet tudni” – jelentette a Daily Star. 

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere még novemberben megnyugtatta a rajongókat, hogy Mohamed Salah nem kereste meg őt azzal, hogy el akarja hagyni a csapatot. Klopp úgy fogalmazott: „Mo itt van és maradni fog”. Azonban a legújabb pletykákra sem Klopp, sem a Liverpool nem reagáltak.

Mohamed Szalah 2017-ban szerződött az Anfieldre, és évek óta a Liverpool húzóembere. Az idei szezonban eddig 27 tétmeccsen jutott szóhoz, és jelenleg 18 gólnál és 9 gólpassznál tart – számolt be az ATV.

A Liverpool sztárja nagyon nagy elismeréssel nyilatkozott az év sportolójának választott Szoboszlai Dominikról. Többek között Szoboszlai lövéseinek erejét dicsérte. 

(Fotó: Abeer Ahmed / NurPhoto via APF)