Berúgták az ajtót a rendőrök, a lakásban egy férfi feküdt a vízben, bekapcsolt hajszárítóval, sokkos állapotban

2019. november 14., 16:35

Szerző:

A rendőrség tájékoztatása szerint a szlovákiai Galgócon szerdán hajnali 4 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre: egy férfi hívta őket azzal, hogy a lakásának plafonjáról folyik a víz.

A helyszínre érkező rendőrök az egy emelettel feljebb lakóhoz csengettek be, de nem érkezett válasz, csak a víz csobogását és furcsa zajokat hallottak.

A rendőrök erre berúgták az ajtót és behatoltak a lakásba.

Odabent egy 56 éves férfit találtak a padlóra kifolyt vízben fekve, mellette egy bekapcsolt hajszárító hevert. A férfi sokkos állapotban volt.

A rendőrök elsősegélyben részesítették a férfit, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. Már nincs életveszélyben – írta a Parameter.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.