Szamárral közösült a mezőn egy férfi Vámhídpusztán

A szamár tulajdonosa szemtanúja volt az eseménynek, ezért kihívta a rendőrséget. 

2023. április 27., 11:28

Szerző:

Az esetet még múlt héten jelentették a rendőrségen, miszerint egy férfit láttak, amint éppen egy szamárral szexel a Brassó megyei Vámhídpuszta (Podu Oltului) közelében. A rendőrség a helyszínre kiérkezve azonosította az elkövetőt, egy 27 éves férfit, akit őrizetbe is vett. A rendőrséget az állat tulajdonosa értesítette, aki szemtanúja volt a történteknek – írja a Maszol.ro

A nyomozást a Brassó megyei állatvédelmi felügyelet (ASP) rendőrei folytatják zoofília megalapozott gyanújával. Romániában a zoofília 2022-ben került be az állatokkal való kegyetlen bánásmód kategóriájába. Az állatokkal való közösülés a törvény szerint 2-től 7 évig terjedő börtönbüntetést vonhat maga után.

(Kiemelt képünkön egy szamár. Fotó:LOU BENOIST / AFP)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.