Monaco-FTC – Kint ragadhatnak a szurkolók

Törölték a Monaco-FTC meccssre kiutazó magyar szurkolók járatát, két konzult is a Monaco-Ferencváros meccs helyszínére küldtek a párizsi nagykövetségről.

2022. szeptember 15., 19:30

Szerző:

A Ferencváros szurkolói csoportjának a Green Monstersnek a Facebook-oldalán közölték, hogy több szurkolónak is törölték a Monacoból Budapestre tartó járatát. A szurkolók most összefogtak és együtt próbálnak megoldást találni a Monaco-FTC mérkőzésre kutazó szurkolók hazautaztatására – írja az NB1.hu.

Két konzult is a Monaco-Ferencváros meccs helyszínére küldtek a párizsi nagykövetségről, hogy szükség esetén segítsenek a Fradi-szurkolóknak – erről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter számolt be hivatalos Facebook-oldalán. Hozzátette: annak érdekében, hogy segítséget tudjunk nyújtani, ha kell, két konzulunkat is a meccs helyszínére küldtük a párizsi nagykövetségről. 

Ha esetleg valaki bajba kerül vagy segítségre van szükség, forduljanak bizalommal konzuljainkhoz, akiket szükség esetén a +33779913041 telefonszámon lehet elérni – olvasható a bejegyzésben. 

(A Ferencváros szurkolói a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco - Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban 2022. szeptember 15-én. MTI/Kovács Tamás)