Megkéselte a fodrászt, mert nem tetszett neki a frizura, amit a barátjának vágott

Először szóváltásba keveredtek, aztán tettlegességig fajult a vita.

2022. február 1., 13:00

Szerző:

Elítélte a szpliti bíróság azt az 58 éves helyi nőt, aki konyhakéssel késelt meg egy férfit  – írja az Index.hr a Dalmatinski portal alapján. Hozzáteszik, az asszony előzőleg egy hajvágásra vitte az áldozat lakására a 30 évvel fiatalabb párját.

A rendőrség közölte, a nő nem volt elégedett a frizurával, így először szóváltásba keveredtek a fodrásszal, majd megragadott egy kést és vállon szúrta a helyi férfit. A sérültet kórházban szállították, a nőt pedig súlyos testi sértés miatt előállították, majd előzetes letartóztatásba helyezték.

(Fotó: 168.hu / Dimény András)

08:29

A demokráciák erősödtek az első, 15 hónapja tartott demokrácia csúcstalálkozó óta az akkor tett vállalásoknak is köszönhetően – jelentette ki az Egyesült Államok elnöke a Csúcstalálkozó a demokráciáért elnevezésű nemzetközi virtuális konferencia nyitónapján szerdán.

A francia kormány szerdai ülésén úgy döntött: megtiltja a 14 éven aluliak számára az elektromos roller használatát, és szigorítja a szabálysértési büntetéseket a városi közlekedésben gyakran kaotikus helyzeteket teremtő és szenvedélyes vitákat kiváltó közlekedési eszköz használatának jobb szabályozása reményében.

2023. március 29., 18:40

Moszkva nagyra értékeli az iráni vezetésnek az ukrajnai konfliktus ügyében képviselt kiegyensúlyozott álláspontját, jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, miután szerdán Moszkvában fogadta iráni hivatali partnerét, Hoszein Amirabdollahiánt.