Meghalt Donald Trump nővére

Maryanne Trump Barry, Donald Trump volt amerikai elnök idősebbik nővére 86 éves korában maghalt. 

2023. november 13., 18:55

Szerző:

Maryanne Trump Barry-re helyi idő szerint hajnali négy körül találtak a lakásán. Vélhetően a szíve állt le, bár halálának pontos körülményei egyelőre ismeretlenek, idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak – közölte a CNN

A volt elnök egyik legközelebbi bizalmasa volt Maryanne Trump Barry. Bár Trump utolsó hivatalban töltött évében megszakadt a kapcsolatuk, amikor nyilvánosságra került felvételeken Maryanne Trump Barry kritikával illette az egykori elnököt. A CNN úgy tudja, Donald Trumpot mélyen megbántották a látottak. 

(Kiemelt képünkön Donald Trump amerikai ingatlanmágnás (balra) és nővére, Maryanne Trump Barry a skóciai Aberdeen kiállítási és konferenciaközpontban ebéd közben, az Aberdeen melletti golfközpont építésére vonatkozó terveit vizsgáló nyilvános meghallgatáson, 2008. június 10-én. Fotó: AFP PHOTO/Ed Jones)

 

Franciaország szankciókat fontolgat a ciszjordániai palesztinok elleni erőszakért felelős zsidó telepesek ellen, és a francia diplomácia vezetője fel fogja vetni a kérdést európai szinten a hétfői brüsszeli EU-külügyminiszteri találkozón – közölte a tárca csütörtökön.

Washington démonizálja Moszkvát, sajnálatos, hogy Joe Biden amerikai elnök azt állította, hogy Ukrajna veresége esetén fegyveres összecsapás alakulhat ki Oroszország és a NATO között – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak csütörtökön.