Nemi erőszak vádjával Ibizán tartóztatták le a Stuttgart focistáját

Atakan Karazor épp nyaralt volna, amikor elvitték, tagadja, hogy bármilyen bűncselekményt követett volna el.

2022. június 11., 19:23

Szerző:

Letartóztatták ibizai nyaralásán Atakan Karazort, a Stuttgart labdarúgóját.

A klub szombaton jelentette be, hogy kapcsolatban vannak a játékos jogi képviselőivel, és a 25 éves futballista tagadja, hogy bűncselekményt követett el. A Stuttgart nem közölte, hogy Karazort mivel gyanúsítják, és jelenleg nem kíván többet közölni az üggyel kapcsolatban.

Az ibizai rendőrség ugyanakkor azt a tájékoztatást adta a dpa német hírügynökségnek, hogy egy 18 éves spanyol nő azzal vádol két 25 éves német férfit, hogy szerda hajnalban megerőszakolták az Ibiza szigetén fekvő Sant Joseph-i otthonában.

(Kiemelt kép: Atakan Karazor. Fotó: Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

 

15:54

A madridi NATO-csúcstalálkozón meghozott döntések biztosítják, hogy az észak-atlanti szövetség tovább őrizze a békét területén, és elkerülje a konfliktusokat – hangsúlyozta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár csütörtökön a spanyol fővárosban rendezett kétnapos állam- és kormányfői találkozó eredményeit ismertetve.

15:19

Bernie Ecclestone golyót is vállalna az „első osztályú” Vlagyimir Putyinért, szerinte nem szándékosan öltek meg több ezer civilt az oroszok. A Formula-1 korábbi vezére egyúttal megérti Volodimir Zelenszkijt, mert humorista volt, az ukrán elnök szerinte vissza szándékozik térni a szakmájához.

2022. június 30., 14:21

Felépült a 186 kilométer hosszú acélkerítés a lengyel-fehérorosz határon. Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő ebből az alkalomból csütörtökön az ukrajnai háború előjelének nevezte a tavaly ősszel Minszken át Lengyelországba tartó migrációs hullámot.