Egy pedofil szekrényében találták meg a két és fél éve eltűnt német kisfiút

2019. december 23., 14:22

Szerző:

Egy 2 és fél éve eltűnt fiúra bukkantak a német rendőrök, amikor egy pedofíliával gyanúsított férfi házában razziáztak a Kölntől mintegy 100 kilométerre északra lévő Reclinghausen városában. A hatóságok szerint a 15 éves fiú a 44 éves férfi otthonában, az egyik szekrényben bújt el, és egyelőre semmi nem utal arra, hogy a férfi akarata ellenére tartotta volna fogva Marvin K.-t, aki egy otthonból tűnt el.

Anyja a Bildnek azt mondta, hogy fia annyira öregnek és összetörtnek tűnik, hogy fel sem ismerte. Szerinte a gyanúsított manipulálta a gyerekét. A 15 éves fiú rendőri védelem alá került. A razzia során adathordozókat foglaltak le a gyanúsítottól.

(via DW)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.