Cicciolinát lejárató dallal indulhat Finnország az Eurovíziós Dalfesztiválon - Videó

2020. március 18., 14:45

Szerző:

Egy 27 éves finn énekesnő, Erika Vikman valósággal felrobbantotta a színpadot Cicciolina című dalával, ráadásul Vikman a magyar pornódíva külsejét is lemásolta – írja a Ripost.

Ha még ez sem elég: ez a produkció képviselheti Finnországot idén Rotterdamban, az Eurovíziós Dalfesztiválon.

„Először megdöbbentem, majd felháborodtam, amikor megláttam ezt az énekesnőt. Eddig még csak nem is hallott róla senki, most meg az én nevemmel és a külsőmmel akar világszerte befutni? Elhatároztam, ezt nem hagyom annyiban. Azonnal szóltam az ügyvédemnek, Luca Di Carlónak, aki már írt is egy hivatalos levelet a hölgy menedzserének” – háborgott Cicciolina, aki a koronavírus miatt karanténban él római otthonában, és még a fodrászhoz se tud lemenni.

Staller Ilona nyilván arra is kíváncsi volt, miről szól a szerzemény, ezért lefordította a dalszöveget. Az jött ki, hogy

a dal nem fest túl jó képet róla. 

Íme az inkriminált dalmű:

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.