Mattesz Csilla ezt még sosem mutatta meg Gesztesi Károly halála kapcsán: Ezt tartja öltözőszekrényében

Mattesz Csilla a mai napig nem tud megbocsátani magának azért, ami Gesztesi Károly halála napján történt.

2024. április 30., 09:35

Szerző:

Gesztesi Károly és Mattesz Csilla azt tervezték, hogy külföldön kezdenek új életet, de erre már nem kerülhetett sor, mert a népszerű színész 2020. januárjában mindössze 56 évesen szívinfarktusban elhunyt. Mattesz Csilla most a TV2-nek nyilatkozott, a Tények Plusz című műsorban beszélt arról, hogy bár négy év telt el, a fájdalma azóta sem enyhül.

Gesztesi Károly és Mattesz Csilla új életet szerettek volna kezdeni

Mattesz Csilla így beszél az interjúban arról, hogy mikor beszélt utoljára Gesztesi Károllyal, néhány órával a színész halála előtt.

„Karcsi felhívott fél 2-2 körül, hogy kijött a fiúktól, moziban volt a WestEndben és nagyon kér, hogy vigyem le Szegedre, merthogy ő fáradt. Nagyon fáradt. Mondtam neki, hogy sajnos nem tudom levinni, de este feltétlenül találkozzunk”

– emlékszik vissza Mattesz Csilla az utolsó beszélgetésére Gesztesi Károllyal. Mattesz Csilla egy születésnapon volt, amikor valamivel később megkapta a borzalmas hírt. Így beszél erről a pillanatról:

„bennem megállt az élet, megtört valami azon a napon, amikor Karcsi elment. Ez egy nagyon nehéz nap volt. Én 3-4 napig ki nem mozdultam a világomból és a lakásomból.”

Mattesz Csilla arról számol be, hogy azóta is gyötri a bűntudat, hogy nemet mondott Gesztesi Károly kérésére, hiszen ha ott lett volna vele, amikor rájött a szívroham, talán meg tudta volna menteni az életét.

Mattesz Csilla azóta a munkába temetkezik, kisbabák úszásoktatásával foglalkozik, egy úgynevezett Baby Spa-t működtet. Mint mondja, a kapcsolata Gesztesi Károllyal más volt, mint amilyen egy vad szerelem, amikor az ember huszonéves:

„Ebben a korban az ember már nem szerelmes, sokkal inkább barát, sokkal inkább társ. Sokkal inkább tényleg azokat az időket, amit együtt tölt, az egy minőségi idő, így Karcsi is így töltötte velem. Első volt a család, utána a munka, azután pedig a mi együtt töltött pillanataink.”

De azért voltak igen komoly terveik a jövőre nézve: ki szerettek volna költözni külföldre. A következőképpen képzelték el a közös jövőt, ami aztán már a tragédia következtében nem valósulhatott meg:

„Mi azt terveztük, hogy ő január végén kirepül kedvenc szigetünkre, Kanárira, Tenerifére, és Karcsi lefoglalja a helyet, mert májusban mi kiköltözünk. Mi ott fogunk egy új életet kezdeni. Ő zongorázik, én babázok. Ez egy nagy álom volt.”

Kattintson alább a play gombra, érdemes megtekinteni a teljes interjút, amiben Mattesz Csilla azt is megmutatja, hogy a mai napig tart a munkahelyi öltözőszekrényében egy Shrek-figurát. A karakter magyar hangja ugyanis Gesztesi Károly volt, így a plüssbaba mindig volt társára emlékezteti Mattesz Csillát.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)