Mandiner: Magyar Péter így fenyegette meg Varga Juditot, a rendőrt és a kormányt

Közzétette a Mandiner azt a rendőrségi iratot, amely állításuk szerint Varga Judit és Magyar Péter veszekedésének teljes jegyzőkönyvét jelenti. 

2024. április 30., 08:01

Szerző:

A Mandiner közzétett egy dokumentumot, amely állításuk szerint Varga Judit és Magyar Péter veszekedésének teljes jegyzőkönyve. A nyilvános rendőrségi jegyzőkönyvből kiderül, hogy az eset során a férfi állítólag agresszívan lépett fel a feleségével szemben, míg utóbbi nyugodtan próbálta megoldani a kialakult helyzetet. Magyar Péter egy kommentben reagált a Mandiner állításaira.

Magyar Péter állítólag agresszív volt

A dokumentum szerint miközben Varga Judit összecsomagolta a holmiját, addig a rendőr kinn várakozott, bentről „egyre hangosodó kiabálást, koppanásokat, csattanásokat és veszekedést lehetett hallani, majd ennek fokozódását követően a lakás északi oldala felől hirtelen a védett személy nagyon hangos, tisztán érthető »Engedj el!« kiáltását hallottam”.

Varga Judit ezután kezdte kihordani csomagjait az ablakon át, majd megpróbált az ablakon kimászni, amit Magyar Péter megpróbált megakadályozni. A rendőr szerint Magyar Péter eközben végig trágár kifejezéseket használva kiabált, miközben azzal fenyegette Vargát, hogy akkora botrányt csinál ebből, hogy abba az egész kormány bele fog bukni.

A dokumentum szerint Varga Judit mindeközben próbálta jobb belátásra bírni a férjét, kérte, hogy engedje el, ám Magyar Péter agresszívan, kiabálva reagált és az RTL Klub felhívásával fenyegetőzött. Magyar az ablaknál várakozó rendőrrel is kiabált, és felszólította, hogy „takarodjon innen”. Később a házaspár kijött a házból, és a férj az autójával állta el a távozni készülő rendőr és a felesége útját. Itt ismét szóváltásra került sor a rendőr és Magyar Péter között, végül utóbbi nagy sebességgel arra a lakásra hajtott, ahol közös gyerekeik tartózkodtak. Ide megérkezve Magyar Péter ismét a rendőrt fenyegette, aki nem akarta beengedni a férfit a lakásba, mire Magyar Péter a telefonjával videózni kezdte a történéseket.

A rendőr a jegyzőkönyvben azt állítja, hogy Magyar Péter

azzal fenyegetőzött, hogy ha nem engedem be a lakásba, akkor az elkövetett bűncselekményért felelni fogok, majd azzal vádolt, hogy a feleségével szexuális kapcsolatot létesítek.

Eközben megjelent Varga Judit sógora is a lakásnál, aki igyekezett jobb belátásra bírni Magyar Pétert, de végül a helyzetet az oldotta fel, hogy az igazságügyi miniszter megkérte a rendőrt, hogy menjen el és a közeli utcában várakozzon, mert a férje addig nem fog nyugodni, amíg ő itt van.

A rendőr szerint miután elvitte Vargát és a gyerekeket Miskolcra, a nő elmesélte neki, hogy a férjével való kapcsolata már nagyon régen megromlott, „és az ilyen esetek már állandósultak az otthonukban, amelyek során ő folyamatosan verbális agressziónak van kitéve.” A rendőr értékelése szerint Varga Judit végig próbált higgadt maradni, „megőrizte nyugalmát és igyekezett rugalmasan, méltósággal és tisztelettel megoldani a konfliktust. Ezzel szemben a férje folyamatosan agresszívan viselkedett, fenyegetőzött.”

Végül a dokumentum szerint a személybiztosító rendőr tájékoztatta Varga Juditot arról, hogy az esetről részletes, írásos jelentést fog készíteni,

azonban a történtek rendkívül szenzitív tartalma miatt az a titkos ügyiratkezelés szabályainak megfelelően a megfelelő minősítéssel lesz ellátva, hogy kizárólag az arra jogosultak számára legyen megismerhető, melyet tudomásul vett és megköszönt.

Magyar Péter reagált

Magyar Péter a Mandiner cikke alatt kommentben reagált, melyben azt írta:

Igen, ez még mindig az a hamisított jegyzőkönyv, aminek a 90%-a hazugság és amit bűncselekménnyel szivárogtattak ki. De hát ez a propagandistáknál és bűnözőknél mit se számít, ugye Szalai Zoli? Mondjuk az igaz, hogy ő megütött és én őt soha. És az js (sic!), hogy a rendőr bűncselekményt követett el, amikor nem engedett a gyerekeimhez. 

(Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter Facebook oldala)

2024. május 16., 16:43

Nem lesz egyhangú az időjárás hazánkban a következő napokban. Zivatarra, felhőszakadásra, jégesőre, szélre és napsütésre egyaránt számítanunk kell, de fázni biztosan nem fogunk.

2024. május 16., 13:52

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt