Bírósághoz fordult Elon Muskkal közös gyermekei ügyében Grimes

A szülői jogok megállapítására irányuló beadványt a kaliforniiai bíróságon adta be az énekesnő, akinek három gyermeke született a techmilliárdostól.

2023. október 4., 12:04

Szerző:

A kanadai származású zenész, Grimes és Elon Musk, a világ leggazdagabb embere 2018-ban, a Met-gálán debütáltak először a nyilvánosság előtt is párként. Pár évvel később Musk azt mondta, ő és Grimes „félig külön élnek”. Bár sokáig csak egy közös gyerekről lehetett tudni, X Æ A-Xii-ról – akit csak X-nek hívnak – azóta kiderült, hogy született még egy lányuk, akit Exa Dark Siderælnak hívnak, illetve lett még egy gyerekük, akiről nem lehet tudni semmit azon túl, hogy a neve elvileg Techno Mechanicus Musk, beceneve pedig Tau. Elon Musknak a korábbi párkapcsolataiból eddig 11 gyermeke született.

Grimes most jogi lépéseket tesz Elon Musk ellen. A Pitchfork információi szerint szeptember 29-én, egy kaliforniai bíróságon nyújtotta be a szülői jogok megállapítására irányuló beadványt. Ennél több részlet nem derült ki, de azt lehet tudni, hogy egy ilyen kérelmet leginkább akkor szoktak benyújtani, ha a szülők nem házasok, és szeretnének gyerektartást vagy felügyeleti jogot kérni – írja a 444.

X-et már többször is szerepeltette a nyilvánosság előtt az apja, a gyerek akkor is ott volt, amikor Elon Musk Novák Katalinnal találkozott.

(Kiemelt kép: Novák Katalin köztársasági elnök Facebook oldala)