Csütörtökön Jeruzsálemben tárgyal Orbán Viktor

A miniszterelnök izraeli és cseh kollégájával vitatja meg a járvány elleni védekezés eddigi tapasztalatait.

2021. március 9., 07:51

Szerző:

Magyar-cseh-izraeli kormányfői csúcstalálkozót tartanak csütörtökön Jeruzsálemben. A tárgyalás fő témája a koronavírus-járvány elleni védekezés lesz - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden reggel.

 Közölte: Orbán Viktor, Andrej Babis és Benjamin Netanjahu tárgyalásán megvitatják a járvány elleni védekezés eddigi tapasztalatait a három országban. A célok között szerepel ezen kívül, hogy szorosabbra vonják Magyarország, Csehország és Izrael együttműködését a koronavírus elleni küzdelemben.

(Kiemelt képünkön: Orbán Viktor és Andrej Babis a Karmelita kolostorban 2021. február 5-én. Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd)

 

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.