Bianca a Tim új arca

Új arca lesz nyártól a Tim olasz telefonszolgáltató cégnek. Az argentin Maria Belén Rodriguezt egy „hazai” lány, Bianca Baldi váltja fel.

2011. február 17., 05:37

Bianca, aki szerepelt a Pirelli 2011-es naptárában is, 27 esztendős, a lombardiai Lodi városában született, és bár jelenleg New York-ban él római fotós férjével, Christian Lucidival és hároméves kislányával, Matildével, egyáltalán nem szakadt el hazájáról. Rendszeresen a West Village olasz pasticceriájában reggelizik, és magát „tipikus olasz háziasszonynak” nevezi, aki főz, mos, vasal.

Ő az a normális, „szomszéd lány”, aki a humán érettségi után szupermarketekben dolgozott promoterként, majd milánói szociális központokban talált munkát. Húszéves volt, amikor felfedezte őt a Dolce & Gabbana 2005-ös reklámkampányához. Azóta karrierje egyenesen ível felfelé, címlapot kapott már a Vogue-ban, a Marie Claire-ben és a Playboy-ban is. Szerepelt a Victoria’s Secret és az Intimissimi fehérnemű-katalógusában, sőt, már filmen is bemutatkozott Abel Ferrara Go Go Tales című mozijában, Riccardo Scamarcio partnereként.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.