Videó: késsel ment rabolni

A férfi késsel követelte a bevételt egy IV. kerületi dohányboltban.

2021. szeptember 4., 07:23

Szerző:

Egy férfi késsel a kezében ment be egy IV. kerületi dohányboltba 2021. szeptember 3-án 17 óra 30 perc körül, majd az alkalmazottat megfenyegetve a bevételt követelte. Az eladó nem teljesítette a követelést, dulakodni kezdtek a rablóval, aki végül négy csomag dohánnyal menekült el, írja a police.hu

A rablás során senki nem sérült meg. A IV. kerületi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai alig több mint két óra alatt el is fogtak egy IV. kerületi társasházban.  

Az újpesti nyomozók kutatást tartottak a férfi lakásán, ahol megtalálták és lefoglalták a bűncselekményhez használt kést. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 37 éves V. Viktort, aki a cselekmény elkövetését beismerte, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

(Kiemelt kép: police.hu)

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.