Donald Trump és Andrew Tate elismerését is kivívta Orbán Viktor

Az egykori elnök szerint szerencsések a magyarok, hogy ilyen vezetőjük van. 

2023. szeptember 4., 10:44

Szerző:

Orbán Viktor Tucker Carlson adott interjúja felkeltette több, prominens nemzetközi szereplő figyelmét is. A miniszterelnök többek között azt is elmondta ebben, hogy szerinte Donald Trump képes lehet megmenteni a nyugati világot. A több ügyben is vád alá helyezett egykori amerikai elnök Trump a saját maga indított közösségi média-platformon dicsérte vissza Orbánt:

„Orbán Viktor nagyszerű vezető és ember. Magyarország csodálatos népe szerencsés, hogy ilyen vezetője van neki!” – tette közzé Trump.

Az említett interjú egyábként annyira jól sikerült, hogy az emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt Andrew Tate elismerését is kivívta, ő Twitteren osztotta meg a videót, azzal a szöveggel, hogy Orbán Viktor igazi vezető. 

(Kiemelt képünkön Donald Trump és Orbán Viktor. Forrás: Orbán Viktor hivatalos Twitter-oldala.)

 

20:59

Elutasította a Vállalkozásfejlesztési Bizottság Balassa Péter képviselői önálló indítványának tárgysorozatba vételét. Szenteste napjának munkaszüneti nappá nyilvánításáért a Jobbik politikusa törvényjavaslatot nyújtott be. A bizottságban kétharmados többségben vannak a fideszesek.