Kiszivárgott képernyőfelvételek: online tanították a Tate-fivérek, hogyan kell nőket kihasználni

Andrew Tate csetszobákban oktatta a követőit, hogyan kell behálózni és kiszolgáltatottá tenni a nőket, hogy pénzt termeljenek.

2023. július 26., 14:52

Szerző:

Kiszivárgott üzenetváltások bizonyíthatják, hogy Andrew Tate milyen taktikákkal hálózta be a kiszolgáltatott nőket, hogyan vette rá őket, hogy erotikus tartalmakat gyártsanak, és átadják neki az ezzel keresett pénzt – írja a Rolling Stones magazin. A lap birtokába jutott üzenetek hitelességét több forrás is megerősítette.

A 2021-es üzenetekről készült kiszivárgott képernyőfotók kétségbe vonják Tate narratíváját, miszerint semmi rosszat nem tett, és semmilyen üzleti haszna nem származott volna a nők kizsákmányolásából. Andrew Tate-et és testvérét, Tristan Tate-et tavaly decemberben vették őrizetbe Romániában. Embercsempészettel és nemi erőszakkal vádolják őket. Jelenleg házi őrizetben várják a tárgyalásukat.

Az ügyészek állítása szerint a Tate testvérek áldozataikat elcsábították, és azt hazudták nekik, hogy párkapcsolatban szeretnének velük élni, sőt még házasságot is ígértek nekik. Majd az elcsábított nőket bukaresti ingatlanokba költöztették, ahol szexuálisan kizsákmányolták őket, és arra kényszerítették áldozataikat, hogy pornográf tartalmakat készítsenek 

– idézi az amerikai lap összeállítását a Telex.

A portál emlékeztet, hogy a nyomozás tavaly áprilisi kezdete óta az ügyészek hét nőt azonosítottak áldozatként, az utolsó áldozat június elején számolt be arról, hogy mi történt vele. Tate és a többi érintett is ragaszkodik az ártatlanságához.

(Kiemelt kép: Tristan Tate, Andrew bátyja 2023. június 21-én megérkezik a bukaresti Városi Bíróságra. Andrew Tate ellen vádat emeltek Romániában embercsempészet és nemi erőszak vádjával, közölték tisztviselők 2023. június 20-án. Fotó: Daniel MIHAILESCU / AFP)