Torlódás várható a gyulai határátkelőhelyen vasárnapig

A rendőrség arra kéri a teherautósokat, hogy hétfőig ne használják a közúti átkelőt.

2023. november 29., 11:58

Szerző:

Torlódás várható a gyulai határátkelőhelyen csütörtöktől vasárnapig az útburkolat felújítása miatt – közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A be- és a kilépő oldalon is csak egy-egy forgalmi sávon léptetik át a tehergépjárműveket, ami jelentős forgalomlassulást és torlódást okozhat.

A rendőrség azt kérte a tehergépjárművek vezetőitől, hogy amennyiben lehetséges, a felújítási munkálatok idején válasszanak másik közúti átkelőt a határátlépéshez. Az útfelújítási munkák elvégzése a személygépjárművek közlekedésére szolgáló forgalmi sávokat közvetlenül nem érinti, de a sávlezárások, illetve forgalomterelések miatt a személyautókkal közlekedőknek is fokozott figyelemmel kell közlekedni a határátkelőhely területén.

(Képünk illusztráció / Pexels)

 

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.