Tízéves kisfiút gyűrt maga alá a villamos a Haller utcában – VIDEÓ

Szörnyű baleset történt a IX. kerületi Haller utcában. Egy 10 év körüli kisfiú nekirohant a robogó villamosnak, amely szerencsételnül maga alá gyűrte. 

2023. július 18., 10:04

Szerző:

A szerelvény éppen két megálló közt robogott, amikor a gyermek – eddig ismeretlen okok miatt – nekirohant. Az ütközés után a gyerek szerencsétlen módon egyenesen a szerelvény alá csúszott, amely maga alá gyűrte. Bár a villamos azonnal megállt, a baj megtörtént: a fiúcska a szerelvény alá szorult – írja a Bors. A helyszínre azonnal riasztották a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket is, ugyanis a gyerek olyannyira beszorult, hogy őt a tűzoltóknak kellett kiemelni a súlyos monstrum alól.

A Katasztrófavédelem munkatársainak sikerült kiszabadítaniuk a kicsit, akit aztán azonnal a Heim Pál Kórházba szállítottak.

„Elgázolt egy embert a villamos Budapest IX. kerületében, a Haller utcában. Az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók kiemelték a szerencsétlenül járt illetőt, és átadták őt a mentőknek” – közölte a lappal a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

(Kiemelt képünk: Az 1579 pályaszámú TW 6000-es villamos a Haller utcában. Fotó: Wikimedia Commons/Sir Morosus)

Papp László, Debrecen polgármestere nem ért egyet a kormány Versenyképes Járások programjának jelenlegi formájával, ami elvonná a településektől az iparűzési adó növekményét. A fideszes polgármester szerint a gazdag városoknak támogatni kell a szegényebb települések fejlődését, de ennek van egy egészséges határa.