Bosszúság után bocsánatkérés – helyreállt a telefonszolgáltatás

Nem indult zökkenőmentesen az év első munkanapja.

2024. január 2., 14:41

Szerző:

Amint arról a 168.hu is beszámolt, bosszúsággal kezdődött a 2024-es év, legalábbis a kommunikáció terén. Mind a Telekom, mind a Vodafone hálózata leállt, akadozott, működésképtelen volt a nap első felében. A történtek azért is okoztak rendkívüli problémát, mivel az év megkezdésével sokan igyekeztek a kötelező utalásaikat intézni – sikertelenül.

A Telekom kora délután már arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a szolgáltatást – kisebb-nagyobb részben, de – helyreállították.

Mint fogalmaztak: „áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai, valamint a mobil hangszolgáltatás elérhetősége ma délelőtt akadozhatott. A helyreállításon folyamatosan dolgozunk, a fennakadásért elnézést kérünk. Köszönjük a türelmet!”

A Vodafone szintén közleményben igyekezett megnyugtatni az előfizetőket a probléma megoldását illetően. A Telekomhoz hasonlóan arról értesítették az érintetteket, hogy „a kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, a forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek. A szolgáltató munkatársai a hibát elhárították, így a mobilszolgáltatások ismét zavartalanul működnek. Jelenleg a Vodafone ügyfélszolgálata túlterhelt, ezért a szolgáltató kéri az ügyfeleit, hogy az esetleges teendőkkel kapcsolatban a Vodafone Magyarország Facebook oldalát látogassák meg, ahol további információkat találnak”.

(Kiemelt kép illusztráció. Forrás: shutterstock.com)

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.