Lehalt a Vodefone és a Telekom hálózata

Valami nagy gond lehet a Vodafone és a Telekom hálózatával, sok helyen nem elérhető – írja a Telex. 

2024. január 2., 12:36

Szerző:

„Lehet csak nálam van baj, de a 13. kerületben a Vodafone hálózatáról hívást indítani nem tudok, és a honlapjuk sem elérhető. Az internet, úgy tűnik, rendben van” – idézi egyik olvasóját a lap. Hasonló hírekről számolt be a lap Budapest 9. kerületéből is kedden a déli órákban. 

Vodafone-nak a honlapja sem volt elérhető. A Facebook-oldalukon elérhető utolsó bejegyzés alatt több kommentben is írtak a hálózati problémákról: eszerint Hatvanban, Jánosházán, Dorogon, Szolnokon, Pécsen, Győrben, Budapesten sincs sem GSM, sem mobilnet hozzáférés.

Több jelzés szerint nemcsak a Vodafone, hanem a Telekom szolgáltatásával is gond lehet, ezt erősítik meg a Telekom Facebook-oldalán elérhető kommentek is. „Köszönöm a fantasztikus szolgáltatást. Az év második napján délelött már elszállt az otthoni internet, a tv szolgáltatás jelenleg sem elérhető, és »természetesen« az online hibabejelentés is elérhetetlen. (Bp. XXI. kerület)” – írja az egyik ügyfél – jobb híján – szintén hozzászólásban.

 

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.