Szabotázs: szándékosan okoztak balesetet

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2022. február 20., 10:27

Szerző:

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írta a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint február 4-én, 23 óra 45 perc körül a 9221-es számú vasúti szerelvénnyel közlekedett a mozdonyt vezető férfi Győr-Gyárváros irányába. Az út során a 26+45. méterszelvényben nekiütközött egy ismeretlen személy által a vasúti sínpárok közé helyezett bevásárlókocsinak. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(Kiemelt kép: police.hu)

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Miniszterelnökség által aláírt támogatói szerződésnek köszönhetően a tavaly októberben megrendelt húsz szerelvény mellett további 31 új modern, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamossal bővül a fővárosi járműflotta.

A főváros vezetése elkötelezett amellett, hogy a jelenlegi belvárosi „autópályák” helyett újjáéledő sugárutak legyenek Budapesten, ezért a városlakók, gyalogosok és kerékpárosok érdekeit szem előtt tartva újítják meg a Váci utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és az Üllői utat - jelentette be a főpolgármester pénteken Budapesten.