Volt Jobbikossal bővül a Momentum

A Nemzetbiztonsági Bizottság volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba – jelentette be Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője frakcióvezető-helyettesével és Stummer Jánossal közösen.

2022. november 15., 16:57

Szerző:

Stummer János, a Nemzetbiztonsági Bizottság volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba – jelentette be Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője kedden.

Stummer a videóban elmondta, hogy azért csatlakozik a Momentumhoz, mert „megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni.” „Jövök, mert az utóbbi másfél évtizedben összegyűjtött politikai és szervezetfejlesztési tapasztalatot az Országgyűlésben és a Nemzetbiztonsági Bizottság élén megszerzett tudást hazám szempontjából a lehető legmegfelelőbb helyen szeretném a továbbiakban kamatoztatni. Ez a hely pedig a Momentum Mozgalom” – magyarázta a Momentum új tagja.

A Momentum politikusai elmondták, hogy a pártban várnak mindenkit, aki képes szövetségben gondolkodni és a fényt választja az árnyék helyett. A kormányváltás egy nehéz és hosszú folyamat, a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal.

(Kiemelt kép: Stummer János, a Jobbik parlamenti képviselője napirend után felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 29-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán)