Schiffer András felelevenítette egyik emlékét a 2014-es DK-ról és Jobbikról

A volt politikus érdekes emlékeket talált parlamenti munkájának idejéből.

2021. október 6., 10:46

Szerző:

Az LMP volt társelnöke a Facebookon osztott meg egy képet, amin a Demokratikus Koalíció miniszterelnökjelöltje, Dobrev Klára 2014-es véleménynyilvánítása arról, hogy a DK sajtója azt írta, Schiffer András a Jobbikkal szeretne közös páholyt:

„Emberileg, erkölcsileg nincsen rendben. Lehet, hogy nekik politikailag kifizetődő?”

A történet azért is érdekes, mert a 2021-es ellenzéki előválasztáson több választókerületben is támogatta a DK a Jobbik politikusait, és viszont. Például Csárdi Antal, Kálmán Olga vagy Gy. Németh Erzsébet és Ráczné Földi Judit. Dobrev Klára, amikor előkerült egy karlendítés-gyanús fotó az ózdi jobbikos, DK által is támogatott jelöltről, azt nyilatkozta, elhiszi a jelöltnek, hogy csak integetni akart.

(Kiemelt kép: Schiffer András, az LMP frakcióvezetője és Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja az Országgyűlés plenáris ülésén 2013. február 11-én. Fotó: Beliczay László / MTI)

A korábbi városarculati és fesztiválszervező cégekből lett Budapest Brand vezetője, elmondta az atv.hu-nak, hogy az idén a főváros nem rendez karácsonyi vásárt, mert már nincs elég idő a rendezvény előkészítésére.