Pottyondy Edina szerint Fekete-Győr András a leginspirálóbb magyar politikus, de durván kigúnyolta

A youtuber addig nem készít videót, míg kedvenc politikusa hozzá nem jut frakcióvezetői illetményéhez. 

2022. április 26., 11:39

Szerző:

Éles gúnnyal fűszerezett posztot tett ki Facebook-oldalára Pottyondy Edina, a közéleti aktualitásokkal foglalkozó youtuber, aki ezúttal Fekete-Győr Andrást vette górcső alá. 

„Kevés olyan inspiráló politikus van, mint Fekete-Győr András. A magyar Rocky, bármennyi-bármekkora ütést is kap, mindig felkel.

Sőt, most éppen ultimátumot küldött a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy ha nem teljesíti a követeléseit, akkor nem vesz részt a Parlament alakuló ülésén.” – írta Edina a posztban. Utalt Donáth Annára is, aki korábban, a választási kudarc után arra intett mindenkit, hogy hagyjon fel a szimbolikus politizálással, majd ironikusan rávilágított, Fekete-Győr András szerinte nem fogadta meg ezt a tanácsot.

A youtuber nem állt meg itt, kifejtette, hogy amennyiben Fekete-Győr András nem jut hozzá frakcióvezetői illetményéhez és fizetéséhez, addig nem készít videókat. A videók szüneteltetése várhatóan ezen a héten lesz érvényben.

 

(Kiemelt kép: Forrás: Pottyondy Edina Facebook-oldala)

 

 

 

2024. április 26., 11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.