Orbán Viktor karácsonyi vásáron pózolt

A miniszterelnök ellátogatott a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárra fotózkodni. 

2021. december 13., 10:58

Szerző:

A Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárra látogatott Orbán Viktor, ahol sűrű programjába az emberekkel való fotózkodást is beiktatta. A miniszterelnök hétfőn Facebook-oldalán posztolt az eseményről.

A budapesti Szent István Bazilika előtti, hivatalosan Advent Bazilika névre hallgató vásárt választották meg Európa legjobb karácsonyi vásárjának – írta meg a napokban az MTI. A díjat 2019-ben is elnyerte a tematikus kézműves piac, 2020-ban pedig második lett.

Ezt Orbán Viktor se hagyhatta figyelmen kívül. A kormányfő közösségi oldalán tette közzé videóját, amin emberekkel pózol a karácsonyi vásáron.

„Gratulálok Európa legjobb karácsonyi vásárának!”

– írta a videó mellé a kormányfő.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor az Advent Bazilika vásáron. Fotó: képkivágás Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videójából)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.