Orbán Viktor karácsonyi vásáron pózolt

A miniszterelnök ellátogatott a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárra fotózkodni. 

2021. december 13., 10:58

Szerző:

A Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárra látogatott Orbán Viktor, ahol sűrű programjába az emberekkel való fotózkodást is beiktatta. A miniszterelnök hétfőn Facebook-oldalán posztolt az eseményről.

A budapesti Szent István Bazilika előtti, hivatalosan Advent Bazilika névre hallgató vásárt választották meg Európa legjobb karácsonyi vásárjának – írta meg a napokban az MTI. A díjat 2019-ben is elnyerte a tematikus kézműves piac, 2020-ban pedig második lett.

Ezt Orbán Viktor se hagyhatta figyelmen kívül. A kormányfő közösségi oldalán tette közzé videóját, amin emberekkel pózol a karácsonyi vásáron.

„Gratulálok Európa legjobb karácsonyi vásárának!”

– írta a videó mellé a kormányfő.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor az Advent Bazilika vásáron. Fotó: képkivágás Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videójából)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.