Orbán Viktor karácsonyi vásáron pózolt

A miniszterelnök ellátogatott a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárra fotózkodni. 

2021. december 13., 10:58

Szerző:

A Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásárra látogatott Orbán Viktor, ahol sűrű programjába az emberekkel való fotózkodást is beiktatta. A miniszterelnök hétfőn Facebook-oldalán posztolt az eseményről.

A budapesti Szent István Bazilika előtti, hivatalosan Advent Bazilika névre hallgató vásárt választották meg Európa legjobb karácsonyi vásárjának – írta meg a napokban az MTI. A díjat 2019-ben is elnyerte a tematikus kézműves piac, 2020-ban pedig második lett.

Ezt Orbán Viktor se hagyhatta figyelmen kívül. A kormányfő közösségi oldalán tette közzé videóját, amin emberekkel pózol a karácsonyi vásáron.

„Gratulálok Európa legjobb karácsonyi vásárának!”

– írta a videó mellé a kormányfő.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor az Advent Bazilika vásáron. Fotó: képkivágás Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videójából)

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.