Orbán Viktor Brüsszelre hangolja magát

Orbán Viktor a héten Brüsszelre hangolódik. A miniszterelnök több fontos találkozón is részt vesz.

2022. október 17., 14:59

Szerző:

Orbán Viktor a Facebook oldalán posztolt arról, hogy kedden videókonferencián vett részt az Európai Tanács elnökével, majd csütörtökön és pénteken Brüsszelben az EU állam- és kormányfőivel tárgyal majd. A miniszterelnök szerint a fontos csúcstalálkozón az Európának továbbra is szenvedést okozó  magas energiaárakról és a „szankciós inflációról” lesz szó. 

A miniszterelnök bejegyzésében arról is ír, hogy már teljesen Brüsszelre van hangolódva. 

(Kiemelt képünk: Alexander De Croo belga miniszterelnök, Emmanuel Macron francia elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök beszélgetnek egymással az Európai Unió (EU) csúcstalálkozójának részeként tartott megbeszélés előtt az EU brüsszeli székhelyén 2022. március 25-én. JOHN THYS / AFP)

 

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).