Nincs hír arról, hogy a hétvégéig eshet-e a hó

Már lemondhatunk a fehér a karácsonyról. 

2021. december 24., 17:00

Szerző:

Éjszaka a legtöbb helyen átmenetileg felszakadozik, csökken a felhőzet, ekkor már csak kevés helyen eshet. Szombaton a déli és északi megyékben erősen felhős vagy borult idő ígérkezik esővel, délen záporral, északon délután havas esővel, hóval, írja az MTI.

A közöttük levő megyékben ugyanakkor több-kevesebb napsütés, csapadékmentes idő valószínű. A délnyugati szél éjszakára mérséklődik. Szombat délután ugyanakkor egyre nagyobb területen északkeletire fordul, és megélénkül a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, ugyanakkor a kissé szelesebb, magasabban fekvő délnyugati helyeken csupán 5, 8 fokig hűl le a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 3 és 8 fok között várható, de míg délen, délnyugaton 10, 11, északkeleten csupán 1, 2 fok valószínű.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: Unsplash)

Február közepéig mindenki megkapja a tavalyi jövedelme és az önkéntes pénztári, nyugdíj-előtakarékossági vagy nyugdíjbiztosítási befizetései után a munkáltatói, kifizetői és pénztári igazolásokat, ezek alapján ellenőrizhető a személyi jövedelemadó bevallási tervezete és a pénztárakba befizetett összegek után járó adóvisszatérítés összege, hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keddi közleményében