Nincs hír arról, hogy a hétvégéig eshet-e a hó

Már lemondhatunk a fehér a karácsonyról. 

2021. december 24., 17:00

Szerző:

Éjszaka a legtöbb helyen átmenetileg felszakadozik, csökken a felhőzet, ekkor már csak kevés helyen eshet. Szombaton a déli és északi megyékben erősen felhős vagy borult idő ígérkezik esővel, délen záporral, északon délután havas esővel, hóval, írja az MTI.

A közöttük levő megyékben ugyanakkor több-kevesebb napsütés, csapadékmentes idő valószínű. A délnyugati szél éjszakára mérséklődik. Szombat délután ugyanakkor egyre nagyobb területen északkeletire fordul, és megélénkül a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, ugyanakkor a kissé szelesebb, magasabban fekvő délnyugati helyeken csupán 5, 8 fokig hűl le a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 3 és 8 fok között várható, de míg délen, délnyugaton 10, 11, északkeleten csupán 1, 2 fok valószínű.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: Unsplash)

19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.