Orbán Viktor szakálla tematizálja a haldokló magyar közélet romjain virágzó uborkaszezont

Orbán Viktor átlag magyar kisnyugdíjasra álcázta magát horvátországi nyaralása alatt.

2022. augusztus 30., 13:11

Szerző:

Újabb fotó került nyilvánosságra a nyaraló Orbán Viktorról. A miniszterelnök egy étteremben fotózkodott a pincérekkel, a nyaralás végére jó nagy lett a szakálla – szúrta ki a Hvg.hu.

Ahogyan arról korábban lapunk is beszámolt, Orbán Viktor nagyon nyaral. A miniszterelnök hetek óta a horvát tengerparton piheni ki a fáradalmait, ráadául még a borotvát is elhagyta

Most az Adriai-tengeren található Ilovik szigetén készült kép egy étterem személyzetének tagjaival. A képet később az étterem kitette Instagram oldalára is. Az Esempiót a sziget legjobb éttermeként tartja számon a Tripadvisor, és az ára a legmagasabb kategóriába esik.

Mint látható, Orbán Viktor laza szettet választott az estére, kényelmes kényelmes viseletben, rövidnadrágban és egy fehér pólóra vett ingben látogatta meg az éttermet. 

(Kiemelt kép: Orbán Viktor egy horvátországi étteremben. Fotó: Képernyőkép.)

A korábbi városarculati és fesztiválszervező cégekből lett Budapest Brand vezetője, elmondta az atv.hu-nak, hogy az idén a főváros nem rendez karácsonyi vásárt, mert már nincs elég idő a rendezvény előkészítésére.