Kiderült, hová tűnt Orbán Viktor

Egy horvát lap tudja, mit csinált péntek este Orbán Viktor. 

2022. augusztus 21., 06:51

Szerző:

Mint arról korábban beszámoltunk elmaradt Orbán Viktor szoksásos pénteki rádióinterjúja. Arról is írtunk, hogy a nemzeti ünnepre sem érkezett vissza nyaralásáról miniszterelnök, ugyanis egyetlen augusztus 20-ai híradásban sem bukkan fel a neve.

Nem adott át kitüntetést, nem mondott beszédet, nem jelent meg a tisztavatáson, ami tőle meglehetősen szokatlan.

A miniszterelnök még augusztus elején utazott el, 7-én derült ki, hogy ismét Horvátországban nyaral, mivel Brač szigetén, Milnában, a Gajeta tavernában készült róla fénykép, amelyen széles mosollyal, laza szettben, színes, nyári ingben, kék rövidnadrágban pózolt az étterem munkatársaival.

Orbán Viktor lebarnult és még mindig szereti a bő szabású nyári ingeket

Ezúttal ismét egy étteremben kapták lencsevégre a miniszterelnököt a horvát tengerparton. A horvát 24sata cikke szerint a miniszterelnök Zoran Milanović horvát államfővel vacsorázott péntek este egy étteremben Pakleni-szigeten, Hvar városától nem mesze. A horvát lap olvasója több fotót is készített a két vezető politikusról – írja a Telex, hozzátéve, hogy 

az öltözékük alapján hivatalos tárgyalásnak aligha tekinthető a találkozó.

(Kiemelt képünk illusztráció. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, a Kossuth Rádió stúdiójában Budapesten 2021. augusztus 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

 

A jogosítvány árába is beépül a benzin piaci ára. A KATA törvény módosításával pedig eljöhet a több hónapos várakozási idő, hiszen sok oktatónak már nem éri meg az általányadózással az oktatói tevékenységet folytatni. Az oktatók közül többen azt tervezik, hogy inkább elmennek taxizni, ott ugyanis minden kedvezményt igénybe vehetnek.