Kiderült, hová tűnt Orbán Viktor

Egy horvát lap tudja, mit csinált péntek este Orbán Viktor. 

2022. augusztus 21., 06:51

Szerző:

Mint arról korábban beszámoltunk elmaradt Orbán Viktor szoksásos pénteki rádióinterjúja. Arról is írtunk, hogy a nemzeti ünnepre sem érkezett vissza nyaralásáról miniszterelnök, ugyanis egyetlen augusztus 20-ai híradásban sem bukkan fel a neve.

Nem adott át kitüntetést, nem mondott beszédet, nem jelent meg a tisztavatáson, ami tőle meglehetősen szokatlan.

A miniszterelnök még augusztus elején utazott el, 7-én derült ki, hogy ismét Horvátországban nyaral, mivel Brač szigetén, Milnában, a Gajeta tavernában készült róla fénykép, amelyen széles mosollyal, laza szettben, színes, nyári ingben, kék rövidnadrágban pózolt az étterem munkatársaival.

Orbán Viktor lebarnult és még mindig szereti a bő szabású nyári ingeket

Ezúttal ismét egy étteremben kapták lencsevégre a miniszterelnököt a horvát tengerparton. A horvát 24sata cikke szerint a miniszterelnök Zoran Milanović horvát államfővel vacsorázott péntek este egy étteremben Pakleni-szigeten, Hvar városától nem mesze. A horvát lap olvasója több fotót is készített a két vezető politikusról – írja a Telex, hozzátéve, hogy 

az öltözékük alapján hivatalos tárgyalásnak aligha tekinthető a találkozó.

(Kiemelt képünk illusztráció. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, a Kossuth Rádió stúdiójában Budapesten 2021. augusztus 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)