Még a nemzeti ünnepen sem bukkant fel Orbán Viktor

Nemzeti ünnep ide, nemzeti ünnep oda, Orbán Viktor teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

2022. augusztus 20., 17:41

Szerző:

A miniszterelnök vélhetően még mindig az Adriai-tenger mellett nyaral, ugyanis egyetlen augusztus 20-ai híradásban sem bukkan fel a nyeve. Nem ad át kitüntetést, nem mond beszédet, nincs ott a tisztavatáson, egy szóval: nem szerepel a nemzeti ünnepen Orbán Viktor, ami tőle meglehetősen szokatlan.

Frissítés!

Végül szombaton késő este „kapcsoltak”, és posztoltak a miniszterelnök Facebook-oldalára. Igaz, túlságosan nem erőltették meg magukat a közösségi oldal szerkesztői.

Ez aztán a nyaralás

Ahogyan arról augusztus 17-én írtunk, a Orbán Viktor nem kicsit, hanem nagyon nyaral, ugyanis már tíz napja nem posztolt (vagy ha úgy tetszik, posztoltak az oldal kezelői)

 Ahogyan arról beszámoltunk: a miniszterelnök az augusztus eleji, Dallasban megtartott CPAC kongresszus után rögtön Horvátországba utazott. Itt széles mosollyal, laza szettben, színes, nyári ingben, kék rövidnadrágban kapták lencsevégre egy horvát étteremben.

Nem sokkal később pedig az is kiderült, mennyit ér az ingje, feltéve persze, ha nem hamisítvány. 

Augusztus 8-án pedig a fél ország láthatta, ahogy lerobban a csónakjuk, így egy horvát lap munkatársa Boris Vrkić menti ki őt és feleségét.

Elengedték a hetet

Látható tehát, hogy a miniszterelnök közösségi médiás csapata is kivette a szabit, ami annak fényében meglepő, hogy a kormánypárton belül prioritásként kezelik a közösségi médiás eléréseket – írtuk három napja.

Talán meglepő, de a miniszterelnök és csapata a közösségi médiás szereplésre egyébként kiváló alkalmat jelentő augusztus 20-át is elengedte – eddig legalábbis.

(Kiemelt kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala)