Lerobbant Orbánék motorcsónakja Horvátországban, egy újságíró sietett a segítségükre

Fordulatokban gazdag a miniszterelnök nyaralása. 

2022. augusztus 8., 11:32

Szerző:

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Orbán Viktor Horvátországban nyaral. A magyar miniszterelnök széles mosollyal, laza szettben, színes, nyári ingben, kék rövidnadrágban pózolt egy horvát étterem munkatársaival. 

A nyaralás azonban váratlan fordulatot hozott: Orbán Viktor csónakja a Slobodna Dalmacija szerint nem messze Vistől lerobbant, a csónakból pedig a lap egykori munkatársa, Boris Vrkić mentette ki őt és feleségét, szúrta ki a hvg.hu. 

Vrkić a Slobodnának azt mondta, a csónakban Orbánon és feleségén kívül egy testőr jelen volt. Az újságíró elmondása szerint egy éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, az étteremben viszont fogalmuk sem volt róla, kiknek szolgálták fel az Adria gyümölcseit, mert  csak utólag értesültek arról, hogy a magyar miniszterelnök volt a vendégük. Az étterem munkatársai nagyon meglepődtek azon, hogy Orbán Viktor volt a vendégük. 

(Fotó: JOHN THYS / various sources / AFP)

Tegnap 21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

Tegnap 19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

2022. október 7., 16:44

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.