Kiderült, hogy mennyit ér Orbán Viktor virágos, fiatalos és laza ingje

Még az is lehet, hogy hamisítvány, de nem valószínű. 

2022. augusztus 9., 20:06

Szerző:

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, nagyon laza öltözetben kapták lencsevégre Orbán Viktort horvátországi nyaralása során. A magyar miniszterelnök egy horvát étterem munkatársaival pózolt egy olyan színes, virágos ingben, amit nem igazán szokhattunk meg tőle korábban. 

A magyar miniszterelnök ruhája a mintája és a színei alapján egy Tommy Bahama ing lehet, méghozzá a divatház Tortola Fuego modellje, ami nagyjából azt jelenti: tüzes vadgerle, szúrta ki a Telex. Az ing az interneten 128 dollár, azaz kb. 49 ezer forintért vásárolható meg,  de most épp le van árazva 71 dollárra, azaz 27 ezer forintra.

A kormányfő inge és a megvásárolható darab között vannak minimális eltérések, ami nagy valószínűséggel annak köszönhető, hogy Orbán nagyobb méretet vásárolt a termékből, de még az is meglehet, hogy csak egy nagyon jó hamisítványhoz jutott az ország első embere. 

(Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP)

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.