Nem létező kerékpárút átadásáról posztolt a fideszes országgyűlési képviselő

Kompon állni vagy komponálni.

2021. december 4., 16:09

Szerző:

Gelencsér Attila, Kaposvár és környéke fideszes országgyűlési képviselője arról írt a Facebook-oldalán, hogy átadott egy 4,5 km kerékpárutat Kaposhomokon. A kpsvr.hu szerint viszont nem épült kerékpárút az említett szakaszon. Mint írják, a 60 milliós beruházás keretében néhány alumínium táblát helyeztek ki az autóút mellé, ezzel jelezve, hogy egy kerékpározható szakaszról van szó. Gelencsér ezt adta el a Facebookon kerékpárútként – írják.

A portál hozzáteszi, a helyi pályázatban egyébként valóban csak egy 4,4 km-es kerépkározható létesítmény kijelöléséről van szó. Így ez meg is valósult az autóút mellé kihelyezett táblákkal.

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.