Most kiderül, ki tudja-e fizetni a rezsit idén télen – kihúzták a hatoslottót

A hatoslottó nyerőszámai és nyereményei.

2022. október 2., 17:10

Szerző:

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott hatoslottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 

A hatoslottó nyerőszámai:

1 (egy)
2 (kettő)
9 (kilenc)
10 (tíz)
12 (tizenkettő)
20 (húsz)

A hatoslottó nyereményei:

6 találatos szelvény nem volt; 
5 találatos szelvény 62 darab, nyereményük egyenként 212 460 forint; 
4 találatos szelvény 2309 darab, nyereményük egyenként 5705 forint;
3 találatos szelvény 32 260 darab, nyereményük egyenként 1850 forint.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).