„Megölünk, ez a ló félmillióba került, fizessétek ki” – kis hiján lincselés lett egy balesetből

Életveszélyesen megfenyegettek és bántalmaztak egy vétlen autóst Szekszárdon.

2022. július 20., 09:07

Szerző:

Imre és felesége békésen autóztak egy szekszárdi utcán, amikor egy ló rohant neki a kocsijuknak. Ezután a patás gazdái még őket akarták meglincselni, a férfi és két polgárőr védte meg a rémült asszonyt a támadástól – értesült a Bors.

A ló gazdái életveszélyes fenyegetőzésbe kezdtek.

„Már a fejünk levágásával fenyegettek és azzal, hogy hozzák a machetét, szegény feleségem bent sikoltott és sírt a kocsiban. A bezárt ajtót feltörték a feleségem oldalán”.

Nem gondolkoztam, ellökdöstem onnan őket, és próbáltam kimenekíteni a feleségem. A legfontosabb az volt, hogy őt ne verjék agyon – mondta a férfi. Miközben kiszedte feleségét az autóból, Imrét folyamatosan támadták, kétszer hátba rúgták.

Lehetséges, hogy az eset valóságos tragédiába fulladt volna, azonban két polgárőr közbeavatkozott.

 „A kocsimat viszont még ezek után is rugdosták, ordibáltak, hogy megtalálnak és megölnek, viszont szerencsére a rendőrök is hamar kiérkeztek. A két polgárőrnek örökké hálás leszek, ameddig élek. Az ő szolgálatkészségüknek és elhivatottságuknak is köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj” – fogalmazott a férj, aki hozzátette: az autóban körülbelül félmillió forintos kár keletkezett.

Mint kiderült: az életveszélyes fenyegetőzés, garázdaság és rombolás után a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett.

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.