Megint egymásnak feszült Jakab Péter és Kövér László, most Deutsch is becsatlakozott

Jakab „fideszes hosszú hajú ficsúrnak” nevezte Deutsch Tamás EP-képviselőt. Deutsch már reagált is.

2021. április 26., 18:32

Szerző:

A parlament keddi ülésén Jakab Péter jobbikos képviselő ismét összeszólalkozott Kövér Lászlóval, az országgyűlés elnökével, miután Jakab „fideszes hosszú hajú ficsúrnak” nevezte Deutsch Tamás EP-képviselőt. Kövér rövid időre elvette tőle a szót, és megkérte, ne sértegessen senkit. Jakab beleegyezett, majd folytatva mondókáját, kifejtette, hogy Deutsch már 30 éve élősködik a nemzet nyakán, most arra vette a bátorságot, hogy „lényegében lepanelprolizzon magyar embereket” – írta meg a hvg.hu.

Jakab szerint ehhez képest több millióan hónapról hónapra élnek, mert tisztességes munkával dolgoznak, és mégis ezerszer különb emberek az itt ülő fideszeseknél, mert „nem 30 éve urizálnak és zabálják nagy kanállal a közpénzt, nem helikopterekkel repkednek és luxusjachtokon nyaralnak”. Jakab emellett azt is kifejtette, hogy szerinte leprolizták azokat, akiket védettség nélkül visszazavartak a tantermekbe, és azokat, akik nem tudtak dolgozni, miközben nem kaptak bértámogatást – írták.

Pár órával később Deutsch Tamás is reagált a parlamentben elhangzottakra. Mint írta: „Van ez a tubusos Piros Arany reklámarc, úgy hívják, hogy Jakab Péter. Fogta magát ez a Jakab és a biztos bejutó listás helyéért, a szolgálati autójáért és a hozzá dukáló szolgálati sofőrjéért cserébe sárga retro műanyag tálcán, szépen szeletelve felszolgálta a pártját Gyurcsánynak. Ez vérciki. Jakab a Jobbik helyébe lépett Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság stréber elnöke lett. Ez vérciki. Szemkilövető gazemberrel köt választási szövetséget. Ez vérciki. Mikor Gyurcsánynak az az óhaja, hogy ezerrel támadja a keleti vakcinákat, akkor Jakab az elsők között írja alá az erről szóló baloldali határozati javaslatot. Ez vérciki. Tovább is van, mondjam még? Ennyi” – zárta Facebook-oldalán Deutsch.

(Kiemelt képünk illusztráció: MTI | Koszticsák Szilárd)

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.