Meghalt Ribáry Kamilló, a budapesti éjszakai élet királya

Ribáry 65 évet élt. Halála otthonában érte.

2023. július 2., 13:35

Szerző:

Vasárnap reggel váratlanul meghalt a budapesti éjszakai élet ismert alakja, Ribáry Kamilló – értesült a hvg.hu.

Ribáry Kamilló a rendszerváltás után több éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetett Budapesten. Ő nyitotta annak idején Növényi Norberttel a Hully-Gully diszkót, majd főváros legnagyobb diszkóját, a Casablancát. De ismerte Vizoviczki Lászlót és Portik Tamást is.

Szintén Ribáryhoz kötődik az egyik első night club, a Ti Amó, ami a Ferenc körúton nyílt meg, később pedig ő üzemeltette a budai Caligula night clubot. 

Ribáry börtönben is ült bordélyház üzemeltetés miatt. Egy interjúban azt nyilatkozta az éjszakai klubjaiba járó prominens személyiségekről: „egy biztos, amit én tudok, azt a sírba viszem magammal, szóljon az rendőrről, politikusról vagy bárkiről."

(Fotó: Gyulai Bence/168.hu)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.