Ma megsülünk és akár bőrig is ázhatunk - folytatódik a szeszélyes időjárás

2018. július 21., 08:48

Szerző:

Szombaton a napos időt időnként felhők zavarhatják, de kezdetben csak délnyugaton valószínű egy-egy futó zápor, esetleg zivatar, majd délután délnyugat, illetve nyugat felől többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, heves viharokra is készülni kell felhőszakadás, jégeső és viharos szél kíséretében - írja az Időkép.

Keleten, északkeleten maradhat szárazabb az idő. A Dunántúlon zivataroktól függetlenül is élénk lehet a délkeleti szél. Napközben 28-34 fokot mérhetünk, de a zivatarokat követően visszaesik a hőmérséklet.

Ma front nem várható.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.