Lovagkeresztet kapott Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója

Példaértékű újságírásért.

2021. augusztus 28., 09:53

Szerző:

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője Kásler Miklóstól kapta meg a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét pénteken – írja a 444. Az emberi erőforrások minisztere a magyar állam által adható legmagasabb kitüntetést az állami ünnep alkalmából adta át a Pesti Vigadóban. Ezt az elismerést korábban már Bayer Zsolt és Bencsik András is átvehette.

A hivatalos indoklás szerint a Pesti TV programigazgatója számos nemzeti ügy felkarolását és képviseletét, valamint a határon túli magyarság életének bemutatását is szívügyének tekintő, példaértékű újságírói és televíziós tevékenysége miatt kapta meg a lovagkeresztet. 

(Kiemelt kép: Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere átadja a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést Huth Gergelynek, a Pesti TV programigazgatójának, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban 2021. augusztus 27-én. Fotó: MTI/Kovács Attila)

Tegnap 19:04

Megosztja az Európai Uniót, hogyan viszonyuljanak a mozgósítás elől menekülő oroszokhoz. Van olyan ország, ami védelmet biztosítana számukra, de van, amelyik biztonsági kockázatként tekint rájuk. A magyar kormány eddig nem szólalt meg az ügyben.

A jogosítvány árába is beépül a benzin piaci ára. A KATA törvény módosításával pedig eljöhet a több hónapos várakozási idő, hiszen sok oktatónak már nem éri meg az általányadózással az oktatói tevékenységet folytatni. Az oktatók közül többen azt tervezik, hogy inkább elmennek taxizni, ott ugyanis minden kedvezményt igénybe vehetnek.