Kifulladóban az oltási akcióhét

Boldogkői Zsolt szerint sokakat már nem lehet meggyőzni arról, hogy a vakcina megvéd a vírustól.

2021. december 1., 08:58

Szerző:

Harmadannyian kaptak oltást hétfőn, mint az első oltási akcióhét legelső napján. Első és harmadik oltást harmadannyian, második oltást felennyian kértek.

Az RTL Híradó által megkérdezett virológus szerint az a legnagyobb gond, hogy sokakat már nem lehet meggyőzni arról, hogy a vakcina megvéd a vírustól.

Az oltásellenesek sokszor a kórházban döbbenek rá arra, hogy a betegség megelőzhető lett volna – erről egy tüdőgyógyász beszélt a kormány videójában.


(Kiemelt képünk: Koronavírus elleni oltásra várakozik egy páciens a fővárosi Honvédkórház oltópontján 2021. november 27-én. A november 22-től december 5-ig tartó, egy héttel meghosszabbított oltási akcióhét keretében regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában, valamint a szakrendelőkben is. MTI/Balogh Zoltán)

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elkészült hazánk legjobb munkahelyeit listázó kutatás. Az élbolyban első pillantásra meglepő cégek is: az első tízbe például bekerült a McDonald's és a MÁV is.