Közlekedési változásokra kell számítani Magyar Péter szombati tüntetése miatt

Változik a BKK járatainak közlekedése a belvárosban szombaton Magyar Péter tüntetése miatt. 

2024. április 5., 18:43

Szerző:

Változik a BKK-járatok közlekedése a belvárosban Magyar Péter szombatra meghirdetett 14 órától kezdődő demonstrációja miatt – írja a Telex. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a vonulás idejére a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat, majd kora estig a Kossuth Lajos teret is lezárják, emiatt módosul egyes BKK-járatok közlekedése. A forgalomkorlátozás mértéke a résztvevők számától függ, a keresztirányú forgalomban is 10-15 perces zárás várható.

A Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út zárása miatt a 9-es busz és a 72-es trolibusz várhatóan 13 óra 30 perc és 15 óra között mindkét irányba módosított útvonalon, a Nagykörúton közlekedik, ideiglenesen a 923-as autóbusz Corvin-negyed M és Oktogon M közötti megállóhelyein áll meg. A 2-es és a 23-as villamosok várhatóan 15 órától 18 óráig a Kossuth Lajos tér lezárása miatt rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H illetve a Keleti pályaudvar M és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek. A 100E autóbusz a Károly körút lezárása miatt várhatóan 13 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között rövidített útvonalon, a Kálvin térig közlekedik, és a Deák Ferenc tér megállóhelyet nem érinti.

Már bejegyezték az egyesületet, Magyar Péter szombati tüntetésen meglepetésvendégek is lesznek

Szombatra tüntetést hirdetett Magyar Péter, amit Nemzeti menetnek nevezett el, és ahol majd a tervek szerint a Deák tér-Városháza téren gyülekező tömeg végül a Kossuth térre vonul. Ahogy Magyar írta, az új Magyarországért demonstrálnak. Az ügyé mögé beállt Molnár Áron is, erről a színész maga beszélt TikTok-oldalára feltöltött videójában – írja a 24.hu.

Magyar Péter a hvg360-nak egy nappal a szombati tüntetés előtt úgy nyilatkozott: a demonstrációján több bejelentést is tesz majd, így néhány részlet kiderül majd a pártról is, amellyel a júniusi EP- és önkormányzati választásra készül. Jelezte, hogy bejegyezték már a párt mellett szintén jogi személyként létrehozni tervezett egyesületet, amelynek a nevét lehet, hogy még pénteken, de az is lehet, hogy csak szombaton árulja majd el.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

 

2024. július 19., 16:27

A Kárpát-medence időjárását egy anticiklon alakítja, szombatra azonban a közelünkben egy ciklon képződik, amelynek hatására az ország nagy részén mérséklődik vagy meg is szűnik a hőség.

2024. július 19., 10:46

Akár börtönbe is kerülhet az a karateedző, aki a felrúgta a Szolnoki Kalandparkban a 7 éves kisfiút. Erről Tuza Péter ügyvéd beszélt az RTL Híradónak. A kormány is elárulta, mi lesz annak a kitüntetésnek a sorsa, amit 4 évvel ezelőtt Novák Katalin adott Agócs Tibornak.