Tragédiát előztek meg a rendőrök szenteste Kőszegen

Füsttel teli családi házból mentettek ki egy nőt a kőszegi rendőrök.

2023. december 25., 14:12

Szerző:

Arról érkezett bejelentés szenteste napján a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, hogy egy gyöngyösfalui családi házból füst gomolyog – írja a rendőrség közleménye. A helyszínre elsőként a Kőszegi Rendőrkapitányság három munkatársa Bartók Tamás r. törzszászlós, Fatalin Róbert c. r. főtörzszászlós és Kollarits János c. r. törzszászlós érkezett ki.

Az egyenruhások késlekedés nélkül mentek be az ingatlanba, ahol az ágyon egy magatehetetlen állapotú nőre lettek figyelmesek. A hölgyet a friss levegőre vitték, ahol átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

(Kiemelt képünk: A kőszegi családi ház, amelyben tűz ütött ki 2023. december 24-én szenteste. Fotó: Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

Könnyen lehet, hogy néhány hétig ingyenes lesz a parkolás a XII. kerületben, a rendszerhez szükséges szoftvert működtető cég szerződése ugyanis lejárt. S ugyan kiírtak egy félmilliárd forintos új közbeszerzést, de arra kizárólag a szoftver készítőjét hívták meg, ami az új polgármesternek viszont nem igazán tetszett.