Rendkívüli – marad az üzemanyagár- és élelmiszerstop!

Bejelentette a kormány: marad az üzemanyagár- és élelmiszerstop is.

2022. szeptember 17., 13:18

Szerző:

Most is úgy látjuk, hogy amíg a szankciók hatályban vannak, addig nem látszik az esély arra, hogy a helyzet javuljon, ezért a üzemanyagár- és éllemiszerárstopot meghosszabbítjuk – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a szombati kormányinfón. 

Hozzátette: Marad a kamatstop is, legalább fél évvel meghosszabbítják ezt is.

(Budapest, 2022. január 13. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. január 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd)

 

17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

17:12

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.